Heren schoenen

Kleren maken de man, maar heren schoenen zijn daar natuurlijk onlosmakelijk mee verbonden. Highclassfashion.nl heeft een ruim aanbod aan allerlei heren schoenen: of je nou op zoek bent naar toffe sneakers, nette schoenen of outdoor schoenen, je vindt het hier allemaal. Van Timberland tot Adidas en van Brunotti tot New Balance. Heren schoenen in overvloed! 

HEREN SCHOENEN: maak een goede indruk

Als je druk in de weer bent met je outfit, kan het nadenken over je schoenen er nog wel eens bij inschieten. Is het jou ook wel eens overkomen dat je je favoriete broek en overhemd droeg, maar dat daaronder een paar afgetrapte heren schoenen pronkte? Zonde, vinden wij. Zorg er daarom voor dat je voor iedere gelegenheid een geschikte schoen hebt. Wist je dat mensen voor 90% de persoonlijkheid van een ander kunnen inschatten op basis van de schoenen die diegene draagt? Een goede indruk is dus niet onbelangrijk! 

heren schoenen in alle soorten en maten

Met een goede outfit kan je dus veel indruk maken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral het afstemmen van de juiste details kan lastig zijn. Want welke schoenen draag je onder welke outfit? Een casual outfit vraagt bijvoorbeeld om een andere stijl heren schoenen dan een outfit die je draagt bij een sollicitatiegesprek. Highclassfashion.nl biedt daarom niet alleen sneakers aan, maar ook nette heren schoenen, veterschoenen, boots en sandalen - om maar even een greep uit het aanbod te nemen.

En omdat wij de moeilijkste niet zijn, geven we je meteen even wat tips mee voor het dragen van heren schoenen bij een zakelijke outfit. Zorg er ten eerste voor dat je sokken draagt die lang zijn, zodat er niet een stuk been te zien is. Ook een goeie is het afstemmen van je riem op je schoenen. Als deze dezelfde kleur hebben, zorgt dit voor een rustig en stijlvol geheel. En tot slot: zorg dat je schoenen altijd gepoetst zijn! Vlekkerige heren schoenen hebben nog nooit iemand een baan opgeleverd. 

Nog een stijltip: tegenwoordig zijn sneakers steeds meer geaccepteerd als 'gewone' heren schoenen in plaats van sportschoenen. Deze sportieve heren schoenen kunnen dus ook prima onder een wat nettere outfit. Kies dan wel voor de juiste soort sneaker: de echte atletische runners zijn minder geschikt voor het alledaagse leven. Probeer ook eens een model luxe sneaker: deze heren schoen is vaak uitgevoerd in luxere materialen als leer en is er vaak in donkere kleuren. Deze luxe sneakers zorgen voor een chique en tegelijkertijd nonchalante look.

Waar wordt nog meer op gezocht: