Heren nette schoenen

Aantal gevonden producten: 2
Sorteer op

Nette schoenen, Combinatie van materiaal en kleur

Kleren maken de man. Natuurlijk heb jij een groot aantal paar schoenen in jouw kledingkast. Sneakers, misschien laarzen of snowboots. Bij elke outfit zoek je weer een ander paar schoenen uit. Daarom zijn ook nette schoenen een aanwinst in jouw garderobe!
Ook een man kan nooit teveel schoenen hebben toch? Maar heb je ook wel een net paar schoenen in je kledingkast? Die mogen daar niet in ontbreken. Ze zijn geschikt voor een feest, receptie en een avondje uit. Wij hebben een mooi assortiment van nette schoenen voor je op een rijtje gezet. Hier vind je vast iets tussen wat bij de garderobe in jouw kledingkast klopt. Nette herenschoenen hoef je echt niet alleen met een net pak te combineren. Ze kunnen elke outfit afmaken. Ze geven bijvoorbeeld een outfit met een stoere jeans een leuke twist. Ook een wat lossere broek waarvan je denkt dat je hem normaal alleen op je vrije dag kunt dragen, kun je best combineren met nette schoenen voor heren om er voor te zorgen dat je die broek ook naar je werk aan kunt.

Het is natuurlijk de kunst om je schoen aan te laten sluiten op je outfit. Maar de ene nette schoen is natuurlijk de ander niet. Veel voorkomend is de zwarte schoen, of bruin. Maar kijk ook eens een stapje verder naar een krokodillen- of slangenprint, lak of metallic. Die prints klinken nu misschien heftig, en dat zijn ze misschien ook. Maar je zult zien dat als je de rest van je outfit neutraal houdt, je nette herenschoenen echt een eyecatcher worden waar anderen niet omheen kunnen! Variëren doe je overigens niet alleen met het materiaal, maar ook een verschil in veters of soort zool. Een dikkere zool geeft je schoen een stoere look, een dunnere zool zorgt voor meer elegantie. Kies op Highclassfashion.nlwat bij jou past!