Heren cardigans

Combineer je cardigan

Is het te warm voor een trui of is een overhemd genoeg? Soms heb je van die dagen dat het er een beetje tussenin zit. Dat je het koud hebt met een overhemd, maar dat het zweet je uitbreekt als je een dikke trui aan hebt. De oplossing is eigenlijk heel simpel: trek een cardigan aan!
Een cardigan hoeft niet gelijk een ontzettend dik vest te zijn. Er zijn ook dunnere cardigans die je net dat extra beetje warmte geven. Een cardigan is overigens echt niet meer alleen aan opa’s besteed. In de modewereld komen ze regelmatig voorbij, en ook de modeblogs staan er vol mee. Acteurs zoals Brad Pitt, Georgie Clooney en Ryan Gosling schuwen de cardigan ook niet!

Ook al denk je misschien dat je een cardigan maar op één manier kan dragen, dat is echt niet zo! Draag je ‘m naar je werk, dan kun je er een overhemd onder dragen. Ook ideaal als het koud is. Kies dan een dunner exemplaar. Kom je thuis en ben je je overhemd zat, Kies dan voor alleen een T-shirt. Trek je een T-shirt met een V-hals onder een cardigan aan, dan geef je jezelf een echte casual en sexy look. Zeker als je een borst hebt die gezien mag worden! In de koudere dagen draag je een T-shirt met lange mouwen onder je dikke, gebreide cardigan. Plof op de bank, tv aan en Highclassfashion.nl bezorgt je een warme avond. En voor de hipsters onder ons: ga dan voor een grof gebreid vest, en een folklore dessin. Draag er een spijkerblouse of geruit overhemd onder aan. Eventueel helemaal tot bovenin dichtknopen. Highclassfashion.nl heeft écht voor elk wat wils.