Over ons

Over ons

Voor de modebewuste man en vrouw met een voorliefde voor luxe en exclusieve merken, daar richt High Class Fashion zich op.

Wij hebben al je favoriete merken op één website verzameld zodat jij met gemak de perfecte outfit samenstelt.

Match die unieke rok van … direct met een klassiek paar schoenen van …, het kan allemaal op onze site.

Winkelen was nog nooit zo gemakkelijk. Vooral voor de drukke mannen en vrouwen die door de weeks niet in de winkelstraten komen, elke werkdag (en in het weekend) kun je thuis wel kleding bestellen.

Zet een kop koffie of thee, pak een wijntje erbij en leef je uit op Highclassfashion.nl

Veelgestelde vragen:

Hoe plaats ik een bestelling op jullie website?

High Class Fashion is een online zoekmachine speciaal gericht op kleding. Je plaatst de bestelling altijd op de website van de winkel die desbetreffend kledingstuk verkoopt. De websites waar wij mee samenwerken zijn allemaal beveiligd volgens de laatste veiligheidseisen. Alle betaalomgevingen zij streng beveiligd waardoor je zonder gevaar online kunt afrekenen!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Onze ervaring is dat de kleding doorgaans binnen 2 tot 5 werkdagen aankomt. 
Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de winkel waar jij het product hebt gekocht.

Zo koop je veilig online kleding

Wij zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van onze website, onze partners zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun eigen website.
Natuurlijk wil jij als klant zelf ook grip hebben op je online veiligheid. Daarom delen wij de volgende tips met jou, zodat je zeker weet dat de bestelling 100% veilig verloopt:

- Een https website heeft de hoogte beveiliging: kijk voordat je een online betaling gaat doen altijd naar het webadres van een site. Staat hier https voor? Dan is dit een zeer veilige website. Https:// houdt in dat de internetverbinding beveiligd is en niet bereikbaar voor onbevoegden. 

- Veilig betalen met iDeal: Online kun je betalen met iDeal, Paypal en Creditcard. Wil je de eenvoudigste en veiligste manier van betalen gebruiken? Dan raden wij iDeal aan. Paypal en Creditcard zijn ook veilig maar hebben iets minder onze voorkeur.

- Gebruik altijd een sterk wachtwoord: Maak altijd een sterk wachtwoord voor je bestelaccounts aan. Gebruik hierbij geen geboortedata, huisnummers e.d. maar zorg voor een wachtwoord met verschillende cijfers, letters en tekens. En vergeet het wachtwoord niet!