Vrouwen sieraden

Luxe dames sieraden om je outfit mee af te maken. Kies voor een exclusieve ketting of armband om dagelijks te dragen zodat dit jouw statement wordt. 

Aantal gevonden producten: 1917
Sorteer op
Vorige
1 2 3 4 5

De geschiedenis van dames sieraden

Over de hele wereld dragen vrouwen al eeuwen lang sieraden om zichzelf te verfraaien. Vroeger werden sieraden vooral gebruikt om ook de klasse van de drager aan te duiden. Aan de hand van de sieraden en kledij kon men zien wie er een hooggeplaatste status had en wie lager op de sociale ladder stond. De meeste dames sieraden waren nog niet zo uitgebreid als tegenwoordig en werden vaak van eenvoudige producten gemaakt. 

In Egypte droegen de eerste mensen waarschijnlijk gouden sieraden. In eerste instantie vooral de farao's en hun familieleden, later droeg ook de lagere klasse sieraden. De combinatie goud en glas was in het oude Egypte het meest populair. 

Bij de oude Romeinen waren vooral de zegelringen populair. Hiermee werd de zegel van een brief bestempeld met het familiewapen. Een zegelring laat ook weer de klasse en stamboom van iemand zien. De zegelring werd van verschillende materialen gemaakt, te weten: goud, zilver, brons of lood. De zegelring is een sieraad dat van vader op zoon werd doorgegeven. 

Toon je karakter met een sieraad

Met sieraden kun je jouw karakter al tonen voordat deze tijdens een gesprek verder naar buiten komt. Ons advies is; ga voor de kleur: goud, zilver, rosé die het beste bij jouw huid past. Kies je daarbij een hanger aan je ketting of armband die bij je ogen past, dan benadrukken deze sieraden jouw natuurlijke schoonheid nog meer!

Wij hebben exclusieve sieraden van merken als Buddha to BuddhaArmaniGucci en Cartier in ons assortiment. 

Sieraden bestel je via Highclassfashion.nl

Sieraden maken je look helemaal af. Of het nu een gouden ketting is, een paar glinsterende oorbellen of een elegante armband, sieraden zorgen voor iets extra's bij je outfit. Benadruk je sterke punten door oorbellen te dragen die de kleur van jouw ogen naar voren halen, of benadruk je elegante neklijn met een mooie hanger. Ook trouwringen en verlovingsringen kun je op highclassfashion.nl vinden. De sieraden zijn eenvoudig ten veilig te bestellen. 

Verzorging van je sieraden

Houd je sieraden lange tijd mooi door er goed voor te zorgen. Doe bijvoorbeeld pas een ketting om wanneer de parfum je hals is ingetrokken. Cremes en parfums kunnen sieraden laten verkleuren. Vocht is ook niet wenselijk in de buurt van sieraden, ga daarom niet met je waardevolle sieraden zwemmen om ze lang goed te houden!