Dames munten

De mogelijkheden met munten zijn eindeloos

Een trend die je al jaren ziet is de lange ketting met munten er aan. Het merk dat hiermee begon heet Mi Moneda, wat “mijn muntje” betekent.
De trend voor dames begon booming: overal zag je opeens de kettingen met munten er aan. Het begint dan ook met de ketting. Wil je zilver, goud of roségoud? Nadat je ‘kleur’ bekent heb je ruime keuze uit een enorm aantal munten, elk met een bijzondere boodschap. De munten zijn heel makkelijk te verwisselen, waardoor je eindeloos kunt combineren! Nog meer combineren? Hang dan eens twee of drie muntjes aan je ketting. Voor veel dames is het belangrijk dat hun sieraden hun kleding complementeren. Daar is een ketting met munten ook ideaal voor! Draag je bijvoorbeeld veel zwart, hang dan een munt om met zwarte steentjes. Wanneer je afwisselt en eens een vleugje rood draagt, kun je kiezen voor een munt met een rode accessoire. Jij hebt het voor het zeggen!

Natuurlijk is geen enkele munt hetzelfde. Aan de weerszijden van de munt vind je verschillende afbeeldingen en unieke kleuren. Hierdoor kun je de munten met elke weerszijde naar voren tonen. Natuurlijk willen alle dames een uniek overzicht van alle munten die er beschikbaar zijn, en dat overzicht heeft Highclassfashion.nlvoor je samengesteld! Op onze site vind je munten van allerlei aanbieders, waardoor je op je gemak een voor jou unieke munt kunt uitzoeken voor de beste prijs! Natuurlijk is een ketting met munten er aan niet zomaar een ketting. Aan deze ketting kun je herinneringen verzamelen. Bijvoorbeeld de eerste munt die je jezelf cadeau kreeg omdat je een goede prestatie hebt geleverd op school of op je werk. De munten die je van je geliefde kreeg, of van je ouders, of bij de geboorte van je zoon of dochter. Ook ter herinnering aan een verre reis of mooie vakantie kun je munten kopen, met bijvoorbeeld een symbool dat je aan het land doet denken.