Heren sieraden

Prachtige sieraden voor heren: van stoere leren armbanden tot grove ringen voor de mannenhand tot mooie colliers met de zogenoemde 'dog tag' eraan. Maak jouw outfit af met deze sieraden voor mannen. 

Aantal gevonden producten: 80
Sorteer op
Vorige
1 2

Waarom heren sieraden

Net zoals de dames sieraden zijn ook de heren sieraden al vroeg ontstaan. Oorspronkelijk eerst uit een praktisch oogpunt: een hanger met klein gereedschap, ja het blijven mannen. ;) 
Later werd het meer een statussymbool, om de rijkdom van jezelf en jouw familie te benadrukken. Denk aan de hofdames en heren van vroeger, de koningen, koninginnen farao's, edelen en noem maar op. Zo kwamen er uiteindelijk ook sieraden met familiewapens erin verwerkt. Deze zijn (en worden nog steeds) al generaties doorgegeven. 

Sieraden voor heren onderscheiden je van de rest

Wie dacht dat sieraden alleen voor vrouwen zijn, heeft het verkeerd! Mannen laten graag zien wanneer ze van goede huize komen of zelf aardig wat kunnen verdienen. Op welke manier kan dat beter dan met luxe heren sieraden en accessoires? Waar je ook bent, je maakt er een goede indruk mee. Gelukkig ben je bij High Class Fashion aan het juiste adres als het om heren sieraden gaat. Wij hebben een ruim aanbod armbanden, kettingen en ringen voor de modebewuste man. Voor elke stijl hebben wij passende heren sieraden: sportief, stoer, klassiek. 

Heren sieraden en accessoires combineren

Zelfs als man die van mode houdt, wil je misschien toch stijl met gemak combineren. Stem je nieuwe sieraden daarom af op het horloge dat je draagt, of andersom natuurlijk! Wij vinden dat een heren horloge eigenlijk ook een heren sieraad is, officieel behoort het wel tot de categorie accessoires. Modieus en bij de tijd, wie wil dat nou niet!