WE Fashion

Wist je dat ... WE Fashion in 1962 in Amsterdam is opgericht? Maar ondertussen is dit oerhollandse bedrijf internationaal georiënteerd en vind je het merk in maar liefst 6 verschillende landen. En daarom is het een aantrekkelijk Europees modemerk geworden. Maar die Nederlandse roots. Dat blijft! Het hoofdkantoor en het distributiecentrum vind je in het hartje van ons land: Utrecht. 

Modern en comfort 
WE Fashion inspireert mensen wereldwijd en dat is ook niet zo gek. Het merk staat tenslotte bekend om maar perfecte mix 'nd match-items. WE is niet één typische stijl. Het is trendy, het is hip, het is bohemien en het is klassiek. Met prints of zonder prints. Kleding, schoenen én accessoires. Wat je stijl ook is of je ook voor mode-item zoekt. WE heeft het in haar winkel hangen. Online én offline natuurlijk. Daarnaast staat het merk ook voor comfort. De ontwerpers kiezen voor fashion, maar ook voor moderne materialen en perfecte pasvormen. 

Mannen- én vrouwenkleding 
En dan nog even een leuk feitje. Want waar komt die naam nou vandaan? Het merk is in 1917 opgericht door Edwin de Waal. Het bedrijf was toen vooral gefocust op mannenkleding. WE heeft een aantal keer een naamsverandering ondergaan. Zo heette het bedrijf eerst naar de oprichter van het merk. En heeft het ook nog de naam Hij gehad. In 1989 nam zijn zoon het bedrijf over en besloot het bedrijf te verbreden. Daar hoorde natuurlijk ook weer een nieuwe naam bij. Dat werd WE. Toegankelijke mannen- én vrouwenkleding onder één dak. En dat is het vandaag de dag nog steeds! 

Aantal gevonden producten: 0
Sorteer op
Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de huidige selectie.